Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Сензори и детектори

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Сензорите за движение и датчиците, които можем да монтираме ще засилят нашата безопасност, за да сме сигурни когато някой влиза в нашата частна собственост


Сензорите за движение и детекторите са от доста време на пазара, но интереса към тях не спира, особено с развитието на нови крушки. Това е напълно разбираемо, тъй като те са универсални осветителни тела, които чрез системата си за засичане на движение могат да осигурят нашата безопасност или да ни предупредят за нещо нередно. Външните лампи със сензор за движение са най-често срещаните, защото те се монтират заедно с екстериорното осветление в двора, гаража или друга открита площ. Те могат да сигнализират чрез датчици за движение на инфраред ако някой крадец нахлуе в градината или двора ни.


Сензорите за движение с ръка се активират, когато крушката със сензор засече топлината, излъчвана от човешкото тяло. Нашите сензори за движение са безупречни и могат да се използват за външно и вътрешно осветление. LED осветление за кухня със сензор се монтира често, както и за коридор или баня. По този начин, потребителите спестяват значително много от разходите си за ток и енергия. Разполагаме и със специални LED ленти със сензор за кухня, а в друга категория можете да откриете и цветни LED ленти.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и