Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Ledvance SMART+

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Ledvance SMART+ е ново поколение технология за вътрешно и външно осветление. Многофункционалните интелигентни крушки на Ledvance са създадени, за да осигурят на домакинството пълен комфорт и спокойствие. Смарт технологията, която използва LED осветление създава всякакъв вид атмосфера чрез цветни LED ленти и осветителни тела. Чрез Ledvance Bluetooth можете да управлявате устройството от вашия смартфон или лаптоп.  Невероятната смарт технология на Ledvance ви дава шанс да осветите всяка част от дома си в различен интериорен дизайн, като сами програмирате палитрата от цветове. 


Други преимущества на Ledvance Smart осветлението са ниските сметки за ток. LED крушките, които се използват, са изключително издръжливи и енергийно ефикасни. По този начин, сметките ви за ток ще намалеят драстично. Притеснявате се за включени лампи в коридора или екстериорно осветление? Недейте. С Ledvance Smart спокойно можете да зададете автоматичен режим на изключване, базиран на вашите нужди и спокойствие.


Ако искате да осигурите защита на вашия дом или перфектната осветителна система, тогава комплектите на Ledvance Smart ще ви доставят всичко, от което имате нужда да стартирате живота си умно. Смарт осветлението промени начина, по-който виждаме светлината, затова интелигентните крушки на Ledvance SMART+ са едни от най-търсените на пазара и са вече на достъпни цени. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и