Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

История на фирмата

За фирмата

Започнахте с нас през деветдесетте години, празнувахме заедно новото хилядолетие и влязохме ръка за ръка в третото десетилетие. Благодарим Ви.

Не искаме да се хвалим, но понякога може да изглежда така. Обратното е. Тази статия е преди всичко благодарност, защото Вие, нашите клиенти, ни помогнахте да надминем тридесетгодишния етап миналата година, откакто закупихте първата крушка от нас, която освети едно от домакинствата в Република Чехия. Или не беше крушка? Ще прочетете за това в следващия параграф. Така или иначе, ние изминахме дълъг път с Вас. Във времето и пространството. Доноци се разшири през годините и десетилетията извън пределите на нашата красива страна. Как се случи всичко това? Включете лампата си и тръгнете на приключенско пътешествие с нас.1991 г., тогава започна всичко 

Беше 1991 г. Чехия все още беше част от Чехословакия по това време, а Яромир Ягр, днес на 50 години, достигна Купата на Стенли през първата си година в NHL. Това беше и годината, в която групата Nirvana записа най-известния си албум Nevermind (да, този, в който бебето във водата посяга към доларова банкнота). През същата година Жири Манек има идеята да създаде компания с бизнес намерение да продава керамика, стъкло и порцелан. И наистина беше така през следващите пет години. След това дойде друга съдбоносна година, 1996 г. Жири Манек и неговата компания решават да започнат да внасят лампи в тогава независимата Чехия и да ги продават. И го направиха добре!

През 2003 г. дойде още едно предизвикателство. Имаше такова търсене на продуктите на компанията, че беше необходимо тя да се премести малко по-далеч и затова влезе в големи чешки магазини със своите стоки. Когато компанията стана пълнолетна, през 2009 г., тя отпразнува навлизането си на чешкия онлайн пазар и така стигна малко по-далеч до вас, крайните потребители. Тогава всичко се случи наведнъж. През 2017 г. Жири Манек, който дотогава се занимаваше с бизнес като физическо лице, реши да промени името на Donoci s.r.o., както я познавате сега. Само година по-късно дойде още една новост - продажбата на собствена марка под името Brilagi. И същата година за Donoci s.r.o. е важна и заради навлизането в световния портал на Amazon.

Светим в 25 европейски държави

Обещахме, че няма да ви преведем само през времето, но и през пространството. В момента продуктите на Donoci сияят в 25 европейски страни. За да ви дам представа, това е почти същият брой като броя на настоящите членове на Европейския съюз (27). И къде можете да ни намерите? Ние не копираме на 100% Европейския съюз, но списъкът е дълъг. Например през 2015 г., само преди седем години, бяхме „само“ в Чехия, Словакия, Унгария и Полша. Можете да видите кои други държави са се присъединили с течение на времето на снимката по-долу: Чехия, Словакия, Унгария, Полша, Румъния, Австрия, Италия, Обединеното кралство, Франция, Испания, Словения, Хърватия, Белгия, България, Нидерландия, Латвия, Литва, Естония, Дания, Португалия, Украйна, Финландия, Швеция, Швейцария, Гърция.


Трудолюбиви визионери - кой стои зад Donoci s.r.o.? 

Всеки работник и почасов работник е важен. Но без правилния кормчия, нито един кораб не може да плава в правилната посока. Има само един истински основател, Жири Манек Старши. И тъй като Donoci е основно семеен бизнес, с течение на времето двамата му сина Лукаш и Жири Манек младши се присъединяват към него. Лукаш отговаря за по-нататъшното развитие на компанията и нейния маркетинг. Жири е негов IT директор. Резултатът от тяхната работа говори сам за себе си. Donoci s.r.o. в момента е един от най-големите онлайн търговци на осветителни тела в Централна Европа. И в момента е номер едно в шест държави: Чехия, Словакия, Унгария, Румъния, Словения и Хърватия.

 

Но не можем да пропуснем всички останали служители. Броят им е нараснал от 2015 г., когато е имало 65 служители, а миналата година са били 200 служители. И с това бихме искали да благодарим на всеки един от тях - както на вътрешния персонал (служители в търговския отдел, счетоводители, специалисти по електронна търговия, служители в продуктовия отдел и други), така и на външния ни персонал, за всичките им усилия и труд. Благодарни сме, че ви има.

Нашият връх

2 000 000 доволни клиенти

750 000 поръчки през 2020

21 000 м2 складова база

42 000 предлагани продукти

2 200 000 налични продукти

220 продавани марки

Малко сантименталност за края

Най-важното от статистиката и посланието оставихме за накрая. Милиони от вас вече са поръчвали нашите продукти поне веднъж. И ние ще ви съобщим нашето виждане. За да обобщим с няколко думи, нашата визия е вашето удовлетворение. И разбира се, ще се радваме, ако се върнете отново в нашия електронен магазин, докато сърфирате в интернет и добавите нашите продукти в количката. И искаме да ви помолим за още нещо. Питайте, пишете, обадете се. Пътят на подобрението води през обратната връзка от вас. Радваме се да получим обратна връзка. И в замяна обещаваме, че ще направим всичко, през следващите години, за да накараме вашия дом (и не само) да заблести.

Вашият екип на Donoci s.r.o.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и