сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Професионално осветление

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Професионалното осветление може да бъде в много отношения доста скъпичко, но чрез нашите намаления имате шанса да се снабдите с тях на по-добра цена


В нашия магазин можете да откриете различни видове лампи за професионално осветление. Професионално осветление се използва за магазини, когато желанието е да се акцентира върху даден артикул. Затова ние сме представили намалени цени на професионалното осветление. За козметичните студиа сме сложили намаление на професионалното осветление за маникюр. Не е нужно професионалното озвучение и осветление да бъдат скъпи, а вместо това да са на промоционални цени. Можете да откриете прожектори или LED панели за вашата реклама.


Искате уникално осветление за вашето събитие? С нашите отстъпки на професионално осветление за сватба, банкет, концерти и други ще успеете да създадете атмосферата, от която имате нужда. В комбинация с новата LED технология можете да спестите още повече от професионалното осветление. В големите концертни зали е изключително важно осветлението да е на топ ниво, затова в допълнение предлагаме и отстъпки на прожектори, спотове и много други. В днешно време, много от фестивалите са оборудвани с професионално смарт осветление, на което също има промоции, защото вече този тип технология не е нужно да е скъп.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и