Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Ние сме онлайн магазин №1 за лампи и осветление

За фирмата

Мирела

На пазара за осветителна техника се представя чешката компания Доноци ООД вече 26 години. Тя е гаранция за честност и висок професионализъм. Фирмата се занимава с внос на осветителни тела и продажбата им на едро и дребно. Нашите онлайн магазини работят също така и извън България, като например в Чехия, Словакия, Германия, Австрия, Унгария, Полша, Румъния, Франция, Белгия, Испания, Италия, Великобритания, Словения и Хърватия. Компанията ни се нарежда сред най-големите онлайн търговци на осветителни тела в Европа

Вашето удовлетворение е на първо място

Наясно сме, че успехът на нашия бизнес се основава на доверието и удовлетворението на нашите клиенти. Нашата компания подчертава професионализма и желанието по отношение на клиента. Най-високата цел е дългосрочното удовлетворение на клиента, а не непосредствената печалба.

Осветление във всяко пространство

В офертите на онлайн магазинът www.lampite.bg можете да намерите всички видове осветителни тела, интериорно и екстериорно осветление. Конкретно това са продукти на производителите BRILUM, DALEN, EGLO, ESEO, FARO BARCELONA, GLOBO, GREENLUX, HADEX, IDEAL LUX, JUPITER, KEMAR, LED, LIRIO, LUCIDE, LUXERA, MASSIVE, NARVA, PANLUX, PAULMANE, PHILIPS, RABALUX, SKOFF, STEINEL, TOPLIGHT и WOFI. Освен различни видове осветителни тела, компанията предлага електрически и други източници на светлина. Ние винаги предлагаме най-популярните и най-добрите осветителни тела на намалени цени, в допълнение към които предлагаме и гаранция за цените.

Онлайн магазин www.lampite.bg предлага:

  • Богато оборудвани складове, които позволяват доставка в рамките на 24-48 часа. В момента около 1 800 000 бр. осветителни тела са готови за изпращане.
  • Бързо обслужване на клиенти и професионален екип от служители, които са готови да посъветват и да помогнат при избора на осветителното тяло. Безплатен подарък - за поръчки над 200 лв. получавате подарък под формата на декоративна LED лампа и за поръчки над 400 лв. LED лампа за контакт.
  • Безплатна доставка при всяка поръчка над 150 лв.
  • Новооткрит консултантски център, в който се опитваме да Ви улесним възможно най-много при избора на подходящото осветление. Разбира се, предлагаме Ви и съветите на специалист, с който може да се свържете, като използвате формуляра за контакт, намиращ се под всеки отделен продукт в раздела „Запитване за продукт“.

 

Електронен магазин Lampite.bg гарантира най-ниски цени. Ако обаче откриете осветително тяло по-евтино на чешкия пазар, ще получите осветителното тяло за същата цена от нас. Всичко, което трябва да направите, е да изпратите линк към конкурентна оферта в бележката си за поръчка и ще получите същия продукт на същата цена.

 

Добра база

Семейната фирма Доноци ООД се намира в комплекс, който непрекъснато се разширява и модернизира. В момента има 5 големи халета за съхранение с обща площ от 21 000 м2 в допълнение към офис площите. Понастоящем компанията има над 170 служители - 45 в офисите, 88 в склада, 5 в сервиза, 7 служители на отдела за рекламация, 1 шофьор, 4 счетоводители и 20 външни служители.

 

Екипът на електронния магазин www.lampite.bg е напълно готов да бъде най-добрият доставчик на качествени осветителни тела.


Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и