Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Флуоресцентни тръби

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Искате ли да спестите от разход на енергия? Тогава се пригответе добре, за да разберете кои флуоресцентни тръби и какви размери биха паснали на вашата електрическа инсталация.


Флуоресцентните тръби, познати още като луминисцентни лампи или луминисцентни тръби, са осветителни тела, които се състоят от разреден газ с лиминофор за покритие. В България се продават луминисцентни тръби с различни размери и различна мощност. Те могат също така да се използват и за разсад. Луминисцентните тръбите от живак са първо производство.


Луминисцентните тръби или лампи са едни от най-предпочитаните енергоспестяващи лампи за дома или за гаража. Те са използват за хол, барплот, всекидневна и намират още много приложения. Средната продължителност на живота им е от 7500 часа според режима на работа. Съществуват специални луминисцентни тръби за цветя, които са с по-малка мощност. Другите видове луминисцентни лампи намират приложение в институционални сгради и големи комплекси. Компактните луминисцентни тръби намират все по-широко приложение в домовете като алтернатива за спестяване на енергия. Разгледайте някои от LED луминисцентните тръби, които предлагаме.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и