Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED спотове

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

LED спотовете са широко разпространени и се използват най-вече за точково осветление като уникален начин за създаване на нов спектър светлина


Toчковото LED осветление е сред най-разпространения вид за вграждане осветление. Най-известни са LED спотове "лунички" като те се използват и за вътрешно и външно LED осветление. Те са с малък размер и тези LED осветителни тела са лесни за вграждане в отвори на тавана или гладка повърхност. Много от хората харесват да използват LED спотове за коридор или кухня. По този начин, светлината излъчва множество точки и така разполага с достатъчно осветлeние и в същото време точковото осветително тяло създава уют и комфорт. 


LED спот крушките в началото бяха по-скъпи заради ниския разход на електричество, но сега са поспаднали доста. Вече можете да използвате LED спотове за екстериорно осветление и да обогатите светлината на двора. Много от LED спотовете са с димери, за да можете да нагласяте силата на светлината - по-мека или по-силна, като за това се използва LED димируем спот.


Към LED спот светлините спадат и осветителни тела със спотове, разположени на една обща основа, тип шина, която се закрепя за таван или стена. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и