Вход
Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Аплици

Kategorie AKCE 2

Огромни намаления за периода от 16.5.2022 до 22.5.2022 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Аплици на невероятни цени за външно и вътрешно осветление


Представяме ви разнообразие от големи отстъпки на стенни лампи в нашия онлайн магазин. Седмичните намаления, които ще откриете ви дават възможност в рамките на няколко часа или дни да грабнете аплици на промоционални цени. Ще откриете изключителен избор на осветлителни тела за стена, които можете да оборудвате за нов тип вътрешно и външно осветление на дома си. Много от нашите големи промоции на лампи за стена са оборудвани с Лед крушки. Лед осветлението се наложи на пазара, заради неговата ефикасност и издръжливост на Лед лампи, Лед панели и Лед кухненски лампи.

Всички налични атрактивни цени на аплици ще бъдат валидно само при покупка в определен час и време. Можете да разгледате седмичните промоции спрямо селекция, като се вземат в предвид класически аплици, кристални апици и дървени аплици на достъпни цени. 

Добрите промоции на външни аплици продължават и ще имате шанс да си вземете ново осветлително тяло за външен монтаж на цени с отстъпка до 70% намаление. Нашия магазин предлага големи промоции на всякакви лампи за стена и имате възможност да смените старите лампи за стена с нови спот аплици, модерни осветлителни тела и с дизайнерски аплици. Огромни намаления на аплици сме подготвили за всеки, който иска да обогати осветлението в своя дом. 


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и