Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Коледни свещници

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Какво е Коледа без пламък на красиви свещи? Днес ще ви предложим различни видове коледни свещници за празничната вечеря


Коледа е един от най-светлите празници, на които се събираме цялото семейство на маса заедно. Именно затова сме подбрали в този раздел различни видове коледни свещи. Направете празника по-красив, като изберете красив коледен свещник за маса. Тези коледни свещи и свещници не са просто декорация, а създават чувство на уют и спокойстви за вас и цялото ви семейство. В нашия магазин освен коледни свещи, можете да разгледате и други коледни декорации, коледни LED светлини и коледни венци. 


Разполагаме със всичко, от което имате нужда, за да създадете топъл и уютен празник за цялото семейство с красиви и изящни коледни свещници и коледно LED осветление.


При нас коледните свещници са евтини и на достъпни цени, защото ние знаем колко е важен този празник за бюджета на семейството. Ние имаме в наличност всякакви свещници за Коледа и ще можем да ви ги доставим бързо и сигурно. Вземете си някои от нашите свещници за Коледа и направете празника си по-светъл като осветите празничната вечеря в естествени цветове. В комбинация с коледния свещник, можете да закупите и светещи гирлянди, коледно осветление и дори коледни изкуствени елхи.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и