Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Лампи за алея за паркиране

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Разберете кои навигационни светлини са най-подходящи за вас


Навигационните светлини са бели или цветни осветителни устройства, използвани на самолети, плавателни съдове и космически кораби. Те осигуряват визуална сигнализация и осведоменост за позицията, състоянието и курса между плавателните съдове, което е особено важно по време на нощна експлоатация на превозните средства. Навигационното осветително оборудване е специфично спрямо своите характеристики, но е напълно съвместимо с LED крушки. В много случаи може да спаси човек, затова те се считат на първо място като сигнали за безопасност.


В нашия продуктов каталог има голям избор на корабни навигационни лампи, и не само. Тук можете да изберете навигационни лампи за колело или лодка. Много от видовете навигационни лампи са представени на нашия уебсайт. Те варират от лампи за навигация в корабоплаването до бордови навигационни лампи

Повечето навигационни светлини са изработени от пластмаса и разполагат със специални навигационни крушки, като за пестене от разход на енергия има LED и соларни навигационни лампи. Те могат да се зареждат по време на деня и да използват енергията, за да навигират нощем.

© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и