Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да постъпим, ако поръчката ни е пристигнала повредена или непълна?

Относно покупката

Мирела

Какво да направим, ако стоката не пристигне както трябва ?

Ако клиентът, след като получи и разопакова поръчката си, установи, че дадено осветително тяло е счупено, напукано или повредено по друг начин, е необходимо незабавно да предяви рекламация към съответната куриерска фирма, с която е била доставена пратката. Важно е да се приложат снимки както на повредата, така и на опаковката и съдържанието на пакета.


Моля, имайте предвид, че при липсващ артикул е необходимо да ни уведомите в рамките на 3 дни от дата на получаване на пратката, като използвате формуляра за контакт. По-късно рекламацията няма да бъде взета под внимание.

 
Препоръчваме ви да вземете под внимание следното, когато приемате пратката си:
В случай на лека деформация или повреда на външната опаковка, не се притеснявайте да приемете пратката. В повечето случаи поръчката е напълно ненарушена и в добро състояние - неприемането на такава пратка често означава ненужно удължаване на срока за доставка.


Доставка на палет

В случай че палетът е повреден при получаването му, го приемете с възражение. Просто напишете "получено с възражение" + Вашия подпис върху потвърждението за получаване. В най-добрия случай незабавно съставете протокол за повреда с доставчика. Ако разберете за повредата след разопаковане на стоката, незабавно докладвайте за нея на подателя. За всеки случай направете снимки на повредата. В случай на повреда на палета, това ще ни помогне да удовлетворим претенцията. Благодарим Ви

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и