Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Соларни висящи лампи

Vendor 3
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Соларни висящи лампи


Искате ли да оборудвате осветлението във градината със соларни лампи? Ние предлагаме страхотни висящи соларни лампи за двор, които могат да използват ефикасно слънчевата енергия. Разгледайте нашите соларни лампи за градина със уникален дизайн, чрез които се закачват лесно на верандата или вашия двор. Тези соларни лампи са подходящи за тераса, защотото създават нов спектър светлина и уют през летните вечери. Истински слънчеви лампи за градина можем да доставим бързо и сигурно до вас. Нашия магазин разполагаме и  с Лед висящо освтление

Изберете от нашата голяма гама висящи лампи с фотоклетка и спестете пари. Разгледайте отстъпките, които предлагаме и открийте осветлителното тяло, от което имате нужда в нашия раздел седмични намаления. 

Всичките висящи соларни лампи в нашия магазин работят безпроблеми и са с 3-годишна гаранция, която гарантира качество и надеждност. Някой от нашите лампи са оборудвани и с Лед технология. Вие можете да намалите сметките си за ток и да оставите включена светлината в продължение на много време. Имате възможност да разкрасите двора или градината си с някой от нашите висящи лампи, както и други осветлителни тела за градина като аплици, осветление за таван и други.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и