Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED прожектори

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Чарът на LED прожекторите не се изразява единствено в тяхната функционалност и ефективност, а най-вече в тяхната гъвкавост


LED прожекторите за външно осветление ви дава възможност без никакви усилия да ги местите където пожелете, а на LED прожекторите с дистанционно можете да регулирате светлината от удобството на своя дом. Съвсем лесно можете да смените и типа осветление,  ако например се нуждаете от LED прожектор със сензор или на батерии.


Градинските LED прожектори вече са предпочитани осветителни тела у нас и намират широко приложение. На различни събития и концерти се закупуват цветни LED прожектори, заради визуалните преимущества. Ако желаете да спестите от електричество, можете да закупите соларни LED прожектори, които ще се заредят през деня, а вечерта ще осветят вашия двор. Най-често срещани на пазара са LED прожектори 100W, тъй като това е средната мощност, която е напълно достатъчна за осветяване на външни пространства, но има и LED прожектори с по-малка мощност от 30W до 80W.


По принцип най-голямо проложение на LED прожекторите с димируеми крушки можете да намерите в търговските центрове и магазини, като най-често се използват, за да акцентират върху подбран артикул. LED прожекторитe несъмнено могат лесно да намерят място и в домашното осветление. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и