Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Батерии, акумулатори

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Батериите и акумулаторите като енергиен източник са неизменна част от нашия живот и без тях можем да се окажем в много лоша ситуация


Сигурно се чудите, а може би знаете каква е разликата между батерия и акумулатор


Под значението на „батерия“ в най-общия смисъл се разбира предмет за съхранение на енергия, както и за съхранение, но без опция за зареждане или така наречената първична батерия, като те биват най-често 9V батерии. Според устройството зависи дали ще се използва първична батерия като AA батерии в дистанционно или акумулатор.  


Представете си свят без батерии? Не можете, нали? Всички тези преносими устройства зависят от батериите и акумулаторите. В днешно време има много зарядни устройства, които да ни помогнат да не губим батерията на своят смартфон или лаптоп. За всеки лаптоп има зарядно за акумулатора на устройството. Някои батерии се използват само като еднократна батерия. Това са преносими или външни батерии. Съществуват и специални батерии със зарядно, които можете да използвате многократно. Формата на батериите също може да е различна, като едни от най-добрите са плоските батерии.


Тяговите акумулатори се използват за електрически скутери, инвалидни колички и други малки електрически уреди, като им е необходим захранващ кабел или устройство. Напоследък можете да откриете доста евтини такъв тип акумулатори.  Най-често срещани са акумулаторите за кола. Почти на всеки му се е налагало да зарежда от този вид акумулатори. Тук можете да откриете акумулатор за дизел, който е на по-евтини цени и зависи напълно от вашия автомобил и вашите преференции.  На пазара можете да откриете и купища акумулатори втора ръка, които са добро качество.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и