Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Осветителни аксесоари

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Захранващите, резервните кабели и абажурите са станали неизменна част от електрическите материали и техните характеристики са необходими на всяко домакинство


Във всички домове има многобройни възможности по отнощение на осветлението като декорация. Доста домакинства се спират на моделите абажури за лампи. По отношение на своята използваемост, абажурите за кухня, хол или детска стая са много добра украса и предпочитана пред полилеите. Така стигаме и до въпроса за какво всъщност се използва абажурът и какви видове съществуват?


Когато избирате абажури, трябва да обърнете внимание на детайлите и дали е лесен за почистване. За детската стая има абажури, украсени с различни герои, а за други помещения като абажури за кухня, избирате да съответстват с декора. Абажурите от плат или метал пречат на светлината да влезе директно в очите за това се предлатат разчини стилове и модели абажури. Можете да инсталирате и абажури за лампиони, ако искате да притъпите спектъра на светлина.


Можете да разледате и други електрически аксесоари, които биха ви били нужни, като захранващ кабел за компютър или телевизор. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и