Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Аксесоари за баня

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Аксесоари за баня


Обновете банята си с нашите специални осветлителни аксесоари за баня. Не предлагаме различни светещи аксесоари за баня, които да ви доставят допълнително удоволствие. Предлагаме козметични огледала, които са с увеличителна лупа и Лед светлина. По този начин, може да сте сигурни, че ще имате видимост когато се оправяте. Освен акесоари ние предлагаме и голяма гама осветлителни тела за баня. В нашия магазин можете да откриете лампи за огледала, аплици и други лампи за таван на баня.

Открийте качествени и надеждни електрически бръсначки, които да ви помогнат да се обръснете правилно и безпогрешно.  Много от нашите артикули са на намелени цени, а ако търсите повече промоции, ще ги откриете в раздела ни със седмични намаления.

В този раздел можете да закупите и декорации за вана или вода, които се лепят лесно. Предлагаме и гумено патенце за вашете деца, за да им е по-интересна банята. При нас ще откриете всичко необходимо за вашето мокро помещение. Вземете си различни ароматизатори и светлини за окачен таван. Ние ще доставим бързо и сигурно до вашия адрес, а при покупка над 150 лв можете да спечелите и допълнително осветлително тяло безплатно. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и