Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED аплици

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

LED осветлението за стена може да допринесе значително за обогатяването на вътрешното или външното осветление


Пенделите, плафоните, полилеите и LED аплиците за стена най-често се използват за общо осветление. Какво означава общо осветление? При този тип осветление, стенните LED лампи се използват най-често в близост до тавана, позиционирани в центъра. По този начин се постига най-добро разсейване на светлитната особено с LED аплици за екстериорно осветление, когато искате да осветите външната част на сградата. LED аплиците за коридор също се разполагат равномерно, за да осветяват и тъмните ъгли на вашето помещение.


LED аплиците за вътрешно осветление са доста често от дърво или гипскартон. За фасадни LED аплици, най-добре e да са от ковано желязо за по-голяма издръжливост. Предполагаме, че сте виждали на много от големите къщи LED аплици със сензор за по-голяма сигурност. 


При вътрешното осветление, стенните LED аплици могат да бъдат за баня, за кухня, спалня или хол. Много често можете да видите LED аплици за ресторант или механа. При избора на LED осветително тяло за стена е важно да решим и това колко силна и какъв вид светлина желаем – мека, жълтеникава, топла или ярка, бяло-синкава или студена.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и