сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Подови вентилатори

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Разгледайте нашата селекция от подови вентилатори


В този раздел предлагаме нисък тип подови вентилатори, на които можете да намерите различни приложения. Въпреки че, този тип стоящи вентилатори изглеждат малки те не отстъпват по мощност на другия тип подови вентилатори. Тези настолни вентилатори имат достатъчна мощност и са изключително тихи с 3-годишна гаранция. Можете да използвате такъв тип подов вентилатор за хол или дори градина. Това са и едни от най-добрите стоящи вентилатори за лаптоп или компютър. В нашия магазин можете да разгледате и други вентилатори с лампа, вентилатор с дистанционно и дори вентилатори с USB.

Можете спокойно да използвате някой от тези стоящи вентилатори през летните месеци. Те изпълват помещението с чист въздух и работят безпроблемно. За разлика от подови вентилатор тип конвектор, тези вентилатори заемат малко повече пространство, но ще ви заредят със свеж въздух по всяко време. Можете да разгледате и някой от нашите конвекторни вентилатори или други настолни вентилатори. 


Ние предлагаме разновидности от подови вентилатори и много от тях можете да намерите на отстъпка в нашия раздел от седмични намаления и промоции


Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и