Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да изберем осветление за спалнята?

Хол и спалня
Отговор:
МирелаМирела

отговори:

Спалнята е място за почивка и релаксация, така че трябва да изберем и подходящо осветление. В основата трябва да бъде таванно осветление и нощна лампа.

Удобството при работа със осветлението с дистанционно управление
Спалнята има важна роля в къщата и подходящо избраното осветление може да подчертае нейната атмосфера и да я превърне в истински рай за релакс. Затова препоръчваме да изберете осветителни тела с по-малка яркост. Но ако имате гардероб в спалнята си, не прекалявайте с твърде слабата светлина, защото ви е необходима, за да не изкривите цветовете на дрехите си.

                                                 

Централното осветление е основата на спалнята, ако няма пряко осветление, тогава ще свети нагоре. Предлагаме таванни осветителни тела, които могат да бъдат единични или да се състоят от няколко по-малки индивидуални лампи. За спалня с по-нисък таван препоръчваме осветителни тела, монтирани на тавана, за да увеличат оптически помещението. Друго предимство е, че някои повърхностно монтирани лампи са с дистанционно управление. С него можете лесно да  сменяте дори и цветовете на осветлението и то от леглото си.

                                       

Полилеите са много популярен тип централни осветителни тела. Избирайте ги според дизайна на вашата спалня. Повечето клиенти купуват модерни и дизайнерски полилеи, но в нашия онлайн магазин можете да закупите висящи полилеи от ратан или кристал.

                                                  


Нощното шкафче трябвя да има нощна лампа
В спалнята много хора четат, така че е необходимо да добавите спот или настолна лампа. Можете да изберете лампион (той е подходящо близко до телевизора, ако е в спалнята ви), но по-често хората купуват нощни лампи. Каква трябва да е правилната нощна лампа? На първо място, вашият партньор може да не чете толкова, затова лампата не би трябвало да ви ослепява. Поради тази причина изберете ношна лампа с абажур или такава, която е с регулируемо рамо, което улеснява регулирането на ъгъла на светлината. Ще оцените това, когато искате не само да лежите при четенето, но и да седите. Също така е добре, ако ношната лампа може да се димира. 


                                                  

Ако имате по-голяма спалня, можете да сложите и наплици. Ако ставате често до тоалетната през нощта, осветлението за ориентация също ще е на място. То има вграден сензор за движение, който автоматично се включва и изключва след като минете по край него. Така че вече няма да се спъвате някъде по пътя, нито да будите партньора си, като включвате всички лампи.

                                                               
 

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и