Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да изберем осветление за спалнята?

Хол и спалня

отговори:

Спалнята е място за почивка и релаксация, така че трябва да изберем и подходящо осветление. В основата трябва да бъде таванно осветление и нощна лампа.

Удобството при работа със осветлението с дистанционно управление
Спалнята има важна роля в къщата и подходящо избраното осветление може да подчертае нейната атмосфера и да я превърне в истински рай за релакс. Затова препоръчваме да изберете осветителни тела с по-малка яркост. Но ако имате гардероб в спалнята си, не прекалявайте с твърде слабата светлина, защото ви е необходима, за да не изкривите цветовете на дрехите си.

                                                 

Централното осветление е основата на спалнята, ако няма пряко осветление, тогава ще свети нагоре. Предлагаме таванни осветителни тела, които могат да бъдат единични или да се състоят от няколко по-малки индивидуални лампи. За спалня с по-нисък таван препоръчваме осветителни тела, монтирани на тавана, за да увеличат оптически помещението. Друго предимство е, че някои повърхностно монтирани лампи са с дистанционно управление. С него можете лесно да  сменяте дори и цветовете на осветлението и то от леглото си.

                                       

Полилеите са много популярен тип централни осветителни тела. Избирайте ги според дизайна на вашата спалня. Повечето клиенти купуват модерни и дизайнерски полилеи, но в нашия онлайн магазин можете да закупите висящи полилеи от ратан или кристал.

                                                  


Нощното шкафче трябвя да има нощна лампа
В спалнята много хора четат, така че е необходимо да добавите спот или настолна лампа. Можете да изберете лампион (той е подходящо близко до телевизора, ако е в спалнята ви), но по-често хората купуват нощни лампи. Каква трябва да е правилната нощна лампа? На първо място, вашият партньор може да не чете толкова, затова лампата не би трябвало да ви ослепява. Поради тази причина изберете ношна лампа с абажур или такава, която е с регулируемо рамо, което улеснява регулирането на ъгъла на светлината. Ще оцените това, когато искате не само да лежите при четенето, но и да седите. Също така е добре, ако ношната лампа може да се димира. 


                                                  

Ако имате по-голяма спалня, можете да сложите и наплици. Ако ставате често до тоалетната през нощта, осветлението за ориентация също ще е на място. То има вграден сензор за движение, който автоматично се включва и изключва след като минете по край него. Така че вече няма да се спъвате някъде по пътя, нито да будите партньора си, като включвате всички лампи.

                                                               
 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

88,90 лв.

69,90 лв.
Налично в склада над 50 бр.
наличен на склад
бр

BG0291

96,90 лв.

73,00 лв.
Налично в склада над 50 бр.
наличен на склад
бр

BG0292

96,90 лв.

88,90 лв.
Налично в склада над 50 бр.
наличен на склад
бр

BG0495

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и