Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED Ленти - Диодни ленти

Vendor 3
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Светодиодните ленти ви дават възможността да контролирате силата на множество цветове с дистанционно и да промените изцяло вашия дом


Вече съществуват всякакви типове LED ленти, които ние ще ви помогнем да изберете, и които ще можете да инсталирате навсякъде.


Искате ли да ви покажем и да разберем как да изберете най-подходящите LED ленти за вашия вътрешен или външен интериор? Многоцветните LED ленти бързо добиха популярност сред хората, защото са много лесни за инсталиране. Най-хубавото е, че съществуват LED ленти с дистанционно управление. По този начин, имате възможността да настройвате всички цветове. LED лентите са подходящи за стая, можете да си закупите LED ленти за кухня, за да осветите барплота, а можете и да си вземете LED ленти за таван, за да осветите цялото помещение в лилаво, червено или микс от цветове. Не забравяйте да изберете правилни профили за LED ленти, когато взeмате целия комплект LED лента с дистанционно.


Цветната LED лента с дистанционно може да бъде със зарядно или на батерии. Най-стардантната е LED лента с дължина 10, 15, 20 метра, като те могат да се комбинират за по-голяма дължина. В допълнение, можете да си вземете и LED лента за по-специфичен монтаж. В нашия магазин можете да откриете и трансформатор за LED лента или алуминиев профил за LED лента.


Профилите за LED ленти са на доста достъпни цени, като с тях можете да вземете и LED лента 220V за по-силно захранване. Искате да сложите лентата на тавана или друга такава повърност? Тогава ви предлагаме самозалепваща LED лента на батерии


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и