Вход
Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Смарт осветление Philips Hue

Kategorie Philips HUE
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Смарт крушките на Philips Hue промениха начина, по-който светлината се доставя в стаята, защото не са просто крушки, а цяла осветителна система


Смарт осветлението в дома все още не е толкова широко разпространено, но вече е част от много домакинства. Те се контролират чрез приложение от вашите преносими устройства за пълен контрол и достъп до светлините в дома. Philips Hue предлага широка гама от интелигентни крушки, лампи, осветителни тела и смарт аксесоари. Без значение за коя стая имате нужда да промените осветлението, смарт крушките на Phillips Hue стават за баня, кухня, хол или градина.


Интериорното смарт осветление е нещо наистина уникално и създава нови възможности за декоративно осветление. Атмосферата в къщата може да бъде променена с автоматични настройки или ръчно въведени от вас. От разстояние можете да регулирате ваши смарт LED ленти и осветление. Така, неусетно, лампите с нажежаеми жички, които се активират просто чрез ключ, ще изчезнат от стената. Смарт осветлението ни позволява автоматично да настройваме светлината при събуждане, да се намаля при включване на телевизора и много други персонализирани към вашите навици.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и