Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Електрически материали

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Множество опции за ел. материали, събрани на едно място


Нашата оферта включва продукти за основни методи на зареждане като зарядни устройства за зареждане в контакт или в разклонител, а в случаите, в които трябва да се отдалечите от източника на захранване, има батерии и акумулатори


Предлагаме и обикновени превключватели, без които никоя къща не може, както и димери и трансформатори, с които да регулирате светлината в дома си. Въпреки че това са обикновените потребности на всяко домакинство, тези с по-напредналите желания могат да разгледат категорията ни за сензори и сензорно осветление, които са много популярни с това, че не се налага да ги превключвате ръчно.

А за летния сезон сме ви приготвили най-различни вентилатори (настолни, за под, за таван), които да ви прекарат през горещите летни дни.


Ел. материалите са необходимост за всяко домакинство, важни са и за безопасността ни. Трябва да избираме правилните димери, за да не създадем късо съединение и да изгорим някои крушки. Имате нужда от батерии? В нашия магазин ние предлагаме голяма селекция от АА, алкални и други видове. Разклонителите, като едни от най-използваните електрически материали, могат да бъдат с ключ или без, както и с голям брой гнезда за вашите уреди.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и