Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Стълбище и коридор

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Подходящото осветление за стълбище и коридор може да ви предпази от неприятни падания и да ви помогне да влизате и да се качвате безпрепятствено


Още ли ви се налага да се лутате в тъмното? Живеете ли в дом с широк коридор и открито стълбище към горен етаж? Тогава не се колебайте и разгледайте лампи за стълбище и коридор, които да осветяват тъмните места и да гарантират вашата безопасност. Вътрешните стълби често могат да бъдат спираловидни, което е идеално за използване на спот лампи за стълбище или лунички. Сензорното осветление на стълбище, монтирано в долната част на стъпалата, ще придаде хармонизиращ ефект и ще ви намали разходите за ток. 


Най-лесни за монтиране са LED осветлението за стълби, особено при спираловидни. До стълбищата и коридорите често не достига слънчева светлина. Затова можете да използвате аплици за коридор с димируеми крушки, за да настройват светлината. Също така, можете да използвате сензорно осветление за коридор, за да се включва само когато сте вътре. Други енергоспестяващи начини са използването на лунички за коридор, но те трябва да се разположат равномерно. 


Затова, най-добре е винаги да използвате няколко източника на светлина, като полилеи, плафони или стенни лампи за коридори и да поставяте ключа на осветителното тяло в началото на коридора. Можете да замените ключовете за стълбище с детектори за движение, както споменахме за по-голямо удобство и безопасност.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и