Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

EGLO Connect - смарт осветление

Kонсултиране

отговори:

Не е за вярване на какво са способни новите технологии в днешно време. Ако искате да ги изпробвате сами и да се сдобиете с "малкото техническо чудо", няма да съжалявате. Благодарение на функциите и характеристиките на новото революционно осветление Вие ще се озовете моментално в един уникален свят на забавление, ефекти и неповторима атмосфера, която ще отговаря на настоящата ви дейност, настроение или чувство. Можете да създадете напълно оригинална домашна среда, на която да се насладите по всяко време!

Добре дошли в света на смарт осветлението! 

И защо смарт осветление?

Колко пъти сте си мислили, че светлината във всекидневната Ви е твърде ярка и че бихте искали очите Ви да отпочинат с по-топъл нюанс, или пък обратното, димираната светлина на работа не ви понася? Искате ли да привличате посетители с впечатляващо осветление, което например може да сменя цвета си? Имате ли нужда да създадете атмосфера без да се налага да ставате до превключвателя или да хвърлите нещо по лампата, която в момента е включена?
 
 
Изпробвайте новото смарт осветление EGLO Connect! В тези и други ситуации то ще Ви бъде идеален помощник и с него ще създадете подходящата атмосфера на момента, а и ще се забавлявате!
 

EGLO Connect, светлина в нови измерения

Със смарт осветлението очевидно сме достигнали най-високото технологично ниво и тъй като времето не иска друго, осветлението бавно, но сигурно, започва да навлиза в домовете ни.

В днешно време свързването с телефони, таблети и лаптопи чрез приложение, което вече е изтеглено на устройството или може да бъде изтеглено безпроблемно и безплатно, също е важно. С осветлението е същото. Просто трябва да изтеглите нужното приложение и след това да включите функцията Bluetooth  (не са Ви нужни адаптер или Wi-Fi) и модерното осветление е тук! Със системата Bluetooth можете да управлявате до 50 устройства от всяка точка в къщата. 


Дистанционното управление е включено в сериите Salobrena-C и Sarsina-C. Други лампи могат да се управляват чрез приложение или дистанционно управление, което може да се закупи отделно.


Инструкции за приложението Awox:
Свойства на системата EGLO Connect

 • Лампите и крушките могат да се управляват чрез смартфон или таблет. 
 • Приложението Awox е безплатно за изтегляне за Android и iOS
 • 16 милиона цвята, температура на белия цвят по избор - RGB функция.
 • Плавно димиране.
 • Управление чрез Bluetooth.
 • 5-годишна гаранция за вградените LED диоди.
Осветлението може да се управлява и чрез класически превключвател или дистанционно управление.

Осветление, което има какво да предложи! 


Регулируемо осветление
 • С помощта на превключвател можете да избирате от различните цветове на светлината. 
 • С избор между неутрално, студено и топло бяло можете да сменяте обстановката според настроението си. 

Релакс и Работа
 • Използвайте неутрално бяло осветление за повишаване на продуктивността по време на работа или релаксирайте с топло бяло осветление. 
 • Технологията Relax & Work предлага решение 2 в 1, което може да се управлява чрез класически превключватели. 
 • Едно натискане осигурява топла бяла светлина с 50% яркост, докато второто натискане осигурява неутрална бяла светлина със 100% яркост.

Регулируемо бяло осветление
 • Чрез дистанционно управление или вграден сензорен контрол можете да  избирате от студена, неутрална или топла температура на светлината. 
 • Благодарение на многото характеристики, включително и вграден таймер, нищно осветление, функция памет, нашето регулируемо бяло осветление предлага допълнителен комфорт и контрол над средата.

Димиране в 4 и 5 стъпки
 • 4-степенното димиране на светлината може да се извърши директно чрез превключвател с 4 предварително зададени стъпки.
 • 5-степенното димиране също предлага режим за околно осветление.

EGLO цветове
 • Управление на осветлението чрез включено дистанционно управление.
 • Системата е оборидвана с финкция димиране, топла бяла светлина и голям асортимент от цветове, за да можете да адаптирате жилището си към определено настроение или повод.
 • Можете да избирате от 4 програми, които да озарят ежедневието Ви.


Димируемите LED крушкив допълнение към функцията постепенно димиране (0 – 100%), също включват RGB цветовия модел, което е абревиатура за червено, зелено и синьо (red, green, blue). Чрез смесването на тези цветове можете, освен вироката гама на бялото (до 50 000 нюанса), да постигнете 16 милиона цветови комбинации от други различни цветове. Цветовата температура или гамите на цвета на светлината от 2700 - 6500 K (от най-топлото до най-студеното бяло) и светлинен поток, пр. интензитетът на светлинния източник, за тези крушки варира от около 800 - 1300 лумена (колкото повече лумени, толкова повече светимост).Ако искате да смените крушките си с крушки от сериите EGLO Connect, няма да имате никакъв проблем с това, защото те се произвеждат с най-често срещания цокъл E27.
А колкото до продължителността им на живот, тя е минимум 25 000 часа на осветление.В нашия онлайн магазин можете допълнително да закупите комплекти от лампи с дистанционно управление.


Дистанционно управление или смартфон? 

Дистанционното управление има, освен стандартното стайно осветление в най-използваните цветове (жълто и бяло), предварително зададени функции, като смяна на цвета, избор на цветови градиент, светлинна интензивност или припомняне на любимите Ви цветови сценарии.
 
Но ако искате да използвате повече светлинни ефекти и имате смартфон с необходимото приложение, можете, освен горепосочените функции, да зададете много нюанси на бялото, да избирате аларма/таймер за включване/изключване на лампите в предпочитано от Вас време, или дори да използвате Диско функцията, за да сменяте светлинните сцени според тиръма на музиката или филма от телефона Ви.

 
Безценно е, ако можете да изберете подходящо осветление за различни дейности, или  да създадете подходящата атмосфера, докато работите, четете, готвите, почивате, релаксирате или се забавлявате с приятели. Модерните и многофункционани лампи Eglo Connect не само ще Ви позволят да направите всичко това, но и ще ви донесат оригинално и съобразително осветление и развлечение, но най-вече ново и приятно извиняване в живота. 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и