Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Какво означава RGB при осветителните тела?

LED осветление

RGB осветителните тела имат много предимства. Ако все още нямате идея какво да си представите под този термин, сега можете да си изясните всичко.

Термин RGB

Този термин е практически съкращение на три цвята, използвани в най-различни електронни устройства за смесване на цветове. Това са основните цветове: R-red (червено), G-green (зелено) a B-blue (синьо). Благодарение на комбинацията от тези три цвята, всеки цвят може да бъде смесен допълнително. След това сянката на отделните цветове се прибавя от добавеното или премахнато количество от тези основни цветове. Принципът на RGB цветовете се използва в различни устройства. Можем да ги срещнем при компютърните монитори, телевизорите и при нас естествено при RGB LED лентите, крушките или лампите. Така че, ако искате да можете да изберете цвета на вашето осветително тяло или LED лента, когато вземате решение, съсредоточете се върху това, че RGB е посочен за продукта, от който се нуждаете. В случай на бяло в RGB осветителни тела, този нюанс обикновено не е чисто бял, както е при монохроматичните. Благодарение на състава на RGB цветове, той може да има леко синкав или розов цвят. 

RGB продукти, които можете да си купите

Ако просто мислите за покупка на осветление с RGB цветове, със сигурност ще бъдете доволни от нашите продукти. На първо място, разбира се, не можем да забравим на RGB LED лентите, които са все по-популярни и търсени от клиентите. Например за секцията в хола, но и на други места, създава съвсем различно впечатление от цялото пространство. Благодарение на факта, че можете свободно да променяте цветовете, имате възможност да изберете точно сянката, която ви харесва. Имаме естествено и най-различни RGB LED крушки, които можете да сложите на избрана от вас лампа

RGB таванно осветление, полилей, стенно осветление или лампи. Можете да получите всичко това с тази функция. Тези осветителни тела често имат дистанционно управление, с което можете да контролирате всичко. Въпреки това много от тях могат да бъдат контролирани директно чрез вашия смартфон или таблет. Всичко, което трябва да направите, е да изберете това, от което се нуждаете. RGB лампите могат също да бъдат докосващи или презареждащи се. Има много продукти с цветен спектър RGB, просто се уверете и изберете тези, от които се нуждаете.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и