Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Крушки

Kategorie Eglo Connect
  • Най-продавано
  • Най-често гледани

Описание на категорията

Интелигентни крушки от Eglo Connect


Искате ли да се оборудвате с нов вид осветление? В тази селекция предлагаме смарт крушки от Eglo Connect, които могат да бъдат регулирани с дистанционно и безплатно приложение. Чрез тези интелигентни крушки, можете да контролирате цветовата гама и да сменяте различни цветове. Eglo осветлението ви дава възможност да създадете изцяло различна атмосфера в дома си. Ние доставяме смарт осветление, от различни доставчици, като Phillips Hue, Nanoleaf, Nedis и много други в нашия онлайн магазин.


Осветителните тела на Eglo могат да ви предоставят нужния комфорт и безопасност в дома. Качеството е гарантирано, доставката е бърза, а инсталирането - лесно и удобно. Този тип интелигентни крушки са едни от най-издръжливите и качествени крушки. Ние можем да ви предложим и други видове крушки, като LED, димируеми и класически


Потопете се в ново интериорно осветление чрез крушките Eglo. Атмосферата, която винаги сте искали във вашия дом е вече възможна на достъпни цени. Имаме складова наличност на различни крушки и форми. Можете да оборудвате със смарт крушки Eglo Connect някои от нашите модерни полилеи, аплици и други осветителни лампи за таван.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и