Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Лампи за таван

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Таванното осветление на всеки дом е от първостепенно значение, за да можем да се насладим на уюта и спокойствието на вечерта


Разнообразието от осветителни тела за таван, които ще ви предложим е голямо. Лампите за таван могат да се различават спрямо помещението и силата светлина, която излъчват. Спот лампите за таван са подходящи за коридор, както и за баня, в комбинация със стенни лампи. Могат да се интегрират с дистанционно управление или смарт технология, за да можете да използвате насочващи лампи за таван или LED лампи за таван с дистанционно управление. Последните са енергоспестяващи осветителни тела, които използват LED крушки.


Светлините за таван вече не е нужно да са скучни. Ако обърнете внимание на таванното осветление, ще създадете изключително интериорно осветление. Луничките за окачен таван са най-стилните и модерни източници на светлини в днешно време.


Уникални за всички помещения са полилеите за хол, спалня и дори кухня. Полилеите са вградени лампи за таван, които разпръскват равномерно светлината чрез съответните чашки за полилеи. Предлагаме и различни винтидж висящи осветителни тела за вашия таван, които могат да придадат различен стил на вашата трапезария и хол. Не на последно място, можете да откриете при нас лампиони за таван, ако имате нужда от смяна на предишните или за нов монтаж. В други наши категории, ще откриете и винтидж полилеи за таван, ако търсите и желаете по-ретро стил осветление.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и