сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Настолни лампи - Brilliant

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Модерни и подходящи лампи за маса с мека светлина, както и други осветителни тела за офиса или дома


Настолните лампи за осветление са едни от най-често използваните, тъй като те са необходими както на работа, така и у дома. Настолните LED лампи се използват по-често у дома отколкото на работа. Имате нужда да си починете вечер и да почетете някоя хубава книга? Можете да го направите с някоя настолна нощна лампа или да създадете нов стил с ратанови лампи, тъй като те придават мека светлина, която не дразни на очите. За външно осветление имаме селекция от изящни, декоративни настолни лампи, от които можете да избирате.


В бизнес приложение съществуват настолни лампи за маникюр, които се използват почти навсякъде, както и настолни лампи за шевни машини. Най-често срещаните и купуваните си остават настолните лампи за бюра. Ние сме включили и селекция от витражни лампи за истински стил и вкус. Те могат да бъдат различни по стил настолни лампи с дистанционно управление, с лупа или с докосване.  Разполагаме и със специална селекция, където можете да откриете лампи със сензори или градински лампи.


Не забравяйте, че ако търсите добро оветление, можете да използвате настолни лампи за четене и писане. Те се поставят много лесно и придават блясък на вашите картини. В нашия магазин разполагаме и с осветление за картини.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и