Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Солни лампи

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Солни лампи


От Хималите във вашия дом. В този раздел сме ви подготвили специални солни лампи, които да освежат дома ви чрез нов вид осветление. Имаме различни форми соларна лампа, които да ви заредат не само със светлина, но и със енергия. Специалните свойства на солта ще ви помогне да дишате по-добре и да се чувствате по-добре. Ние предлагаме истинска солна лампа направена от сол и комбиниране със светлина. Натурални хималайски солни лампи могат да бъдат ваши на достъпни цени в нашия магазин. Този вид настолни лампи са едни от най-новите в нашия магазин. Ние предлагаме и други видове настолни лампи, като Лед лампи, витражни настолни лампи, офис лампи и детски лампи.


Това са едни от най-добрте лампи от солен кристал, които можете да намерите на пазара. Създадени от хималайска сол, тези осветителни тела ще придадат нов блясък и ще създадат нова атмосфера във вашето жилище. Изключително добре си пасва с почти всякакъв декор. Имаме солни лампи в различен размер и на различна цена спрямо вашите нужди. Можете да откриете голямо разнообразие от лампи за вътрешно и външно осветление, чрез които да обогатите вашия дом и осветление. 


Предлагаме всякакви артикули на намалени цени в нашия раздел от седмични промоции. Там може да откриете  намалена истинска солна лампа


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и