Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Категории с промоции и изгодни цени

Промоции и продажби

Един от важните аспекти при вземането на решение за закупуване на осветителни тела със сигурност е цената. Какво ще кажете да си купите евтино лампи на изгодни цени?

Време е да си купите ново осветление. Може би трябва да оборудвате къщата или апартамента, който обзавеждате, може би просто искате да замените старите лампи с нови, но без да инвестирате значителни суми за няколко бройки осветителни тела? Разгледайте категорията, с която може да спестите. Промоции и отстъпки, ще бъдете изненадани.

Централно осветление

Във всяко помещение е необходимо да се постави осветително тяло, което да изпълни своята функция на централно осветление. Всеки интериор обаче изисква нещо малко по-различно. Ще бъде добре да се намери място, в едно помещение например за едно класическо осветително тяло, в друго нещо по-специално като осветително тяло витраж или от кристал. Независимо дали имате нужда от първото или второто, можете да го имате на изгодни цени. Най-подходящо като централно осветление е полилей или лунички, но тази роля може да изпълни и подходяща стенна лампа. Ако искате да спестите от оперативни разходи в допълнение към покупната цена, можете да се възползвате от промоциите ни на LED осветление. Също така има красота и в простотата. Използването като централно осветление на лунички, точково осветление е също много добро решение . 

Допълнителни осветителни тела

Тук обаче не завършваме само с централната светлина. Трябва също да помислите и за допълнителни осветителни тела. През повечето време най-вероятно тази функция ще изпълняват на-различни лампи или по-малки лампи. И тях можете да ги имате за наистина добри цени. Категорията с промоции включва и тези допълнителни осветителни тела, като тези лампи. А то както и лампи за маса или бюро, които нетрябва да липсват на нито една работна маса, така и осветление за нощната масичка или за детската стая, също и стоящи лампи, които могат да изглеждат хубаво в хола, спалнята или в други помещения.

Промоции на осветление за всяка стая

Холът и спалнята вече са осветени, но какво да кажем за кухнята или банята? Забравили ли сте за тези места? Ако е така, изберете тук и това, от което се нуждаете. Осветление за баня на специални цени Разбира се, те отговарят на всички стандарти за безопасност, така че да могат да бъдат поставени във влажна среда и в баня. Тук ще намерите различни лампи за таван, но също и  осветление над огледалото. Да не забравяме и за кухнята. Тук ще изберете модерен кухненски полилей и различно осветление на работното място. Това може да бъде най-разновидно осветление, например LED ленти или луминесцентни лампи. Флуоресцентните лампи освен за друго, могат да се използват и в офиси, но и в търговски помещения, канцеларии или в подобни места във вашата фирма.

Повечето осветителни тела няма да светят без крушки, които ще намерите също тук. Имаме най-различни видове. От класическите чак до LED крушки.

Външни пространства

С осветлението също трябва да помислите и за външните пространства. Не са ви останали вече много пари? Повярвайте, благодарение на промоциите ни за външно осветление ще се учудите какви лампи могат да се купят при нас и то доста евтино. Тук можете да изберете различно външно стенно осветление, също както и соларно осветление или градински лампи. Всичко това, разбира се, на много разумни цени.

Разопакована стока или последни бройки

Тази категория също ще я намерите в раздела за осветление на промоция. Това са стоки, при които цената е много изгодна. При последните бройки трябва само да имате в предвид, че за съжаление няма да можете да купите в повече. При разопакованите стоки ,за които не е нужно да се притеснявате за качеството им, защото все още отговаря на стандартите за безопасност и все още изпълнява перфектно функцията си. 

Ако имате нужда от нещо, което е модерно в момента, просто посетете и нашите пролетни нови предложения, които можете да закупите отново тук на специални цени. А ако някой близък до вас има рожден ден или имате нужда от подарък по друг повод и не знаете какво да купите, вземете универсален ваучер, с който всеки може да си избере сам, каквото му харесва.


Количествени отстъпки

Не само, че можете да намерите много евтини продукти при нас в стоки на специални цени, но можете също да ги купите и с количествени отстъпки. Това на практика означава, че колкото повече купите, толкова повече и ще спестите. Всички стоки, които попадат в тази категория, могат да бъдат намерени в категорията за количествени отстъпки.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и