Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Разопаковани и почти нови продукти

Kategorie AKCE 2

Огромни намаления за периода от 29.5.2023 до 4.6.2023 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 180 лв.

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

В нашия магазин можете да откриете намалени стоки на най-добри цени, които са били разопаковани и върнати 


Искате да си вземете някой специфичен продукт, но цената не ви устройва? Тогава разгледайте продуктите, които са върнати все още в гаранция и на по-ниски цени. Продуктите си функционират перфектно, но са върната стока поради грешно изпратен артикул или други причини. Върнатата стока е тествана от нашите специалисти и всякакви електрически материали или осветителни тела са в перфектно състояние. Разопакованите продукти не притежават оригиналната опаковка, но са все още в гаранция и без дефекти. Предимството на тези почти нови разопаковани стоки е, че цената им е по-ниска. 


Защо бихте си купули продукти без опаковка? Защото са на намалени цени, върнатите артикули са с отстъпки и нямат абсолютно никакви дефекти и функционират нормално. Всички условия и гаранционните периоди са запазени, транспортирането за разопаковани предмети се извършва по-същия начин, както и за опакованите продукти. При нас осветителните тела и смарт технологията са части, които са издръжливи и се връщат неизползваеми. По този начин, ние гарантираме тяхната функционалност и приспособление в ел. системите. Върнатите продукти са запазени и могат да бъдат използвани отново. Открийте своя желан електрически продукт, LED крушки и много други почти нови разопаковани стоки на достъпни цени.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и