сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

LED лампи

Katalog AKCE

Гигантска лятна разпродажба на лампи.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 150 лв.

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Значението на LED е "Light Emitting Diode", което е специално устройство, образуващо електрическа енергия в светлина или кристал, който е осветен чрез ток


Защо да изберем LED осветление? Най-голямото предимство на LED осветителните тела и LED лампите за таван, e че те издържат доста дълго и са енергоспестяващи. Светодиодните лампи изразходват около 85% значително по-малко енергия, отколкото други осветителна тела с нажежаема жичка или халогенни круши, което намаля и разхода за ток. Например, едни LED крушки сравнени с яркостта на крушка с нажежаема жичка 60W е от 6 до 12W.


Други предимства при този тип осветление е, че можете да изберети цветни LED лампи и така да промените осветлението на конкретна стая или място чрез LED панели. Овен това, повечето LED лампи са с дистанционно, което ви осигурява повече комфорт. Имайте предвид при избиране колко дълго искате да свети, за да прецените живота, въпреки че съществуват и LED лампи на батерии. Не всички LED ленти и осветителни тела могат да бъдат димирани. Това означава, че не на всички LED спотове, аплици за стена и други може да се регулира силата на светлина. 


Ако вече сте решили, че искате да спестите от енергия и сте готови да изберете външното си LED осветление, можете да разгледате някои от LED аплиците, диодните ленти и други. В много домове вече има оборудвани модерни LED полилеи за хол, спалня, кухня и други части от дома.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и