Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да изберем LED осветление за кухнята?

Осветление за кухня
Отговор:
МирелаМирела

отговори:

С LED осветлението имате много опции за осветление на вашата кухня по модерен и икономичен начин, който не изисква поддръжка.

Висококачествено осветление с ниска консумация на енергия

Определено ще имате нужда от таванна лампа за добро осветление на кухнята. Изберете го според височината на тавана и размера на помещението. За по-ниски тавани препоръчваме плафони. Ако нямате проблеми с височината на тавана, LED полилеите са много популярни. Те могат да бъдат поставени не само над масата за хранене, но и над печката, кухненския плот или бара.

 

Основната лампа за таван (може да са няколко) е добре да бъде придружена от други видове осветление. Специално за осветлението на кухненските шкафове са идеални LED лентите. Те са високоефективни, т.е. светят много а консумират малко електроенергия и заемат малко място.

 

LED спотовете също се използват широко за осветяване на рафтове и ниши. Обикновено се насочват и могат да се въртят според нуждите ви.


Съответстващо осветление в кухнята и хола

Тъй като в момента съществува тенденция кухнята да е свързана с холаще е добре да имате LED лампи и в двете стаи (зони) и да са от една колекция или поне да използвате подобни форми и материали.

 

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и