Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Осветление за баня

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Представяме смарт осветлителни тела за баня от Phillips Hue


Един от най-качествените и големи доставчици на Смарт осветлителни тела за баня можете да откриете в нашия онлайн магазин. Ново поколение осветление от Phillips Hue за баня ще ви даде възможността за пълен контрол над вашите Смарт лампи за баня. Ние сме подбрали Смарт аплици за баня, Смарт лампи за огледала и други видове луксозно осветление за баня чрез Смарт технологията.  Освен Смарт осветление за баня, Phillips Hue предлагат и интериорно смарт осветление, интелигентни крушки и други аксесоари. 

Осветлителните тела от Phillips Hue са създадени специално, за да осветят банята ви по различен начин, благодарени на 2400 лумена във всяка интелигентна крушка. Смарт лампите за баня са с доказано качество и издръжливост. Предлагаме и стартови пакети, с които можете да смените цялото осветление в жилището си. 

Подобрете лампите в банята си чрез Смарт технологията и открийте нов вид осветление чрез осветлителните тела за баня на Phillips Hue. Интелигентното осветление за баня може да бъде толкова добро, колкото и в другите помещения. Допълнителните опции на задаване на автоматичен режим, сила на светлината, гласова команда и много други ви дават нови възможности за пестене на енергия във вашия дом. Подобрените Смарт осветлителни тела на Phillips Hue са подходящи и за екстериорно осветление.


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и