Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Крушки

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Представяме ви крушки от ново поколение за вътрешно и външно осветление


При нас ще откриете голямо разнообразие от различни крушки, чрез които да осветите дома си. Разполагаме с различен тип LED крушки E14 и E27, които са едни от най-добрите енергоспестяващи крушки за дома. С помощта на LED крушките за дома, можете да възобновите светлината и да създадете осветление според помещенито. Някои от LED крушките са с дистанционно, за да можете от разстояние да управлявате цвета и силата на осветлението. Предлагаме и смарт крушки, които са базирани на LED технологията, но предлагат допълнителни функции за управление чрез мобилно приложение. Като алтернативен вариант, можете да си вземете осветителни тела, които са оборудвани с LED. В други раздели ще откриете LED аплици, LED лампи, LED ленти и много други. 


Едни от най-търсените на пазара са димируемите LED крушки, защото те са перфектни за спот лампи с насочваща светлина и се използват за четене, за работа, за осветление на стълбища и много други. Те също предлагат опцията за настройване на силата на светлина от разстояние. Нашите евтини LED крушки ще ви дадат възможност да създадете осветлението, от което имате нужда. 


Разгледайте нашите крушки и изберете най-подходящата за вашето осветително тяло. Предлагаме и винтидж LED крушки, LED Е14, GU10 и други.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и