Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Забавно осветление за терасата

Външно осветление на дома

Лампите за терасата са идеален помощник през дългите летни нощи. Изберете подходящите за вас в нашия онлайн магазин.

Любител ли сте на дългите летни вечери на терасата? Тогава сте на правилното място. В нашия електронен магазин можете да избирате от няколко вида осветление и стотици лампи. Има много опции, така че нека да прочетем за тях.

Осветление за стена 

Аплиците трябва да бъдат част от всяка тераса. Съчетават чисто практическа функция за удобен преход от външни пространства към къщата (и обратно), както и естетическа функция. Те са идеалният начин за фино осветяване на стените, върху които са поставени. На повечето тераси ще срещнете по-модерни видове осветителни тела, но не се страхувайте да потърсите и по-рядко срещани, като аплици, напомнящи на улични лампи. От всички тях ще ви препоръчаме един от нашите топ продукти, а това е LUNА на марката Brilagi.

Съвет: ако искате да пестите енергия и околната среда, разгледайте нашата категорията соларни аплици.


Осветление за таван

Както споменахме за аплиците, че те не трябва да липсват на никоя тераса, това важи с двойна сила за таванните лампи. В случай, че имате място само за едно от двете, имайте предвид, че поставянето му в пространството на тавана е от значение. Естествено предполага, че неговият център трябва да доминира, но също така помислете кои други места са от решаващо значение за неговото осветление. Разбира се, една голяма тераса може да поеме повече от една лампа, но внимавайте да не я осветявате прекалено много. Когато избирате лампи, помислете също за цвета на светлината и цветовата температура. За да опростим, нека кажем, че златната среда не е крачка встрани. Осветлението на терасата не бива да е в прекалено топли и същевременно не много студени цветове (нюанси на синьото). Класика са лампите, чиито цвят е около 4000 Келвина.

Екстериорни лампички

Светещите вериги и гирлянди не са само за партита и сватби. Те са начинът вашата тераса да изглежда като място от романтичен филм, след като се стъмни. Мястото им е на парапети, стени, тавани и по принцип навсякъде, където искате да отидете. От средата на италианските села гирляндите са си проправили път до индустриално настроени пространства в цяла Европа и с течение на времето до градини и тераси. И това не е изненадващо, защото те могат да създадат прекрасна атмосфера.


Висящо осветление

Рядко можем да видим висящо осветление на терасите. Но това не означава, че не се вписва там. Екстериорните висящи полилеи се отнасят главно до винтидж стила, вдъхновен от първата половина на 20 век. Изглеждат особено хубаво над екстериорните места за сядане в средата над масата. Съвпадат идеално с металните елементи на градинската мебел и е препоръчително да се подбират прецизно спрямо цвета. Сами можете да си представите как тази елегантна лампа на марката BRILAGI може да повиши стила на вашата тераса.

Сензорно осветление

Когато мислим за осветление, трябва да споменем и сензорните лампи. След като ги закупите, не е необходимо да докосвате превключвателя. Защото сензорните лампи реагират на движението около тях. Така че няма да се налага да търсите превключвател и ще се чувствате по-сигурни. С тях не е нужно да се притеснявате от фалшиви тревоги и ненужно включване и изключване, защото те няма да се разсейват от насекоми или от вашите домашни любимци. Можете да намерите сензорни лампи в категорията екстериорни лампи и аплици.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и