Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Аплици със сензор

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Ниски сметка за ток с нашите аплици със сензор за движение


Открийте голяма гама от аплици със сензор за движение с различна форма в нашия онлайн магазин. При нас можете да намерите стенни лампи със сензор, които да се включват при движение. Тези осветителни тела от типа на лампи със сензор ще ви помогнат да спестите излишна консумация на енергия. Може ти знаете че, сензорите се задвижват от топлината, която тялото ни излъчва. По този начин ,когато някой човек минава покрай някоя от вашите стенни лампи със сензор за светлина крушката ще свети. 

Някой от нашите външни стенни лампи със сензор представляват Лед прожектори със сензор, които можете да откриете и в другата ни селекция за прожектори. Можете да разгледате и другите видове Лед аплици и соларни аплици, които предлагаме за външно осветление

Подготвили сме специални отстъпки от някой фасадни аплици със сензор, за да можете да оборудвате външното си осветление. По този начин, двора ви или пространството пред вашия вход ще се осветяват само когато е нужно. Ако имате външно осветление, което искате да смените с по-икономично. Можете да използвате външни аплици със сензор и за допълнителна безопасност, ако някой крадец влиза в двора ви късно вечер. Предлагаме и други лампи със сензор за вътрешно осветление, ако имате нужда допълнително да подобрите осветлението си. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и