Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Пестете енергия с продуктите на Philips

За марките

Можете лесно да спестите енергия, като изберете правилното осветление и крушки. Продуктите на марката Philips отговарят на тези критерии.

Когато избирате ново осветление или крушки, трябва да вземете предвид и тяхната ефективност. Това води до значителни икономии на енергия. В портфолиото на марката Philips има много продукти, които могат да ви спестят пари от сметките за ток.

Как крушките на Philips пестят енергия? 

Всички LED лампи Philips имат до 90% по-ниска консумация на енергия в сравнение с класическите крушки. Това е основната разлика и тя е благодарение на LED технологията, която консумира до 80% по-малко електроенергия от другите крушки. В същото време LED крушката произвежда, също като класическата, приятна топла светлина, която създава уютна атмосфера във вашия дом.


Друг важен елемент при пестенето на енергия е дългият живот на крушките. LED крушка Philips може да свети до 15 000 часа, което е 15 пъти по-дълго от класическата крушка. Лесно можете да си представите колко отпадъци произвеждат класическите крушки в сравнение с LED крушките. Освен че няма да се налага да сменяте често крушки, ще помогнете значително и на околната среда.


Освен енергоспестяването, LED осветителните тела Philips имат още две ключови предимства. Първото е високото качество на крушките, които започват да светят веднага, без да загряват. Освен това някои от тях са димируеми, така че ще ви помогнат да създадете подходящата атмосфера.

Предлагани крушки от Philips

Можете да се сдобиете с LED крушки Philips в много форми и размери. Избрахме най-интересните за вас.


SceneSwitch 

Крушките и плафоните SceneSwitch се отличават с функция, благодарение на която можете да избирате от 3 режима на осветление. Промяната на атмосферата в една стая зависи изцяло от вас. С натискането на съществуващия превключвател ще промените ярката светлина за работен режим в приятно осветление за семейна вечеря.


WarmGlow

Идеята за топла бяла светлина не е привлекателна само през зимните месеци. С WarmGlow ще я имате винаги, когато искате да си починете и да се отпуснете. Ще пасне навсякъде в дома ви - от работния кът до кухнята.

Класически декоративни крушки 

Привърженик ли сте на класическия или ретро стил? Или предпочитате минималистичен модерен дизайн? И в двата случая ще изберетео декоративните крушки Philips, защото се произвеждат във всички тези варианти. Те ще придадат на всяка стая изключителен вид, независимо дали са включени или не.

LED светлина, която щади очите ви 

Вземете лампи, които са нежни към очите ви. Осветлението Philips EyeComfort е създадено така, че да гарантира максимална защита и комфорт за вашите очи. С EyeComfort не е нужно да се тревожите за вредното трептене или отблясъци, които могат да причинят главоболие. LED източниците EyeComfort имат много висок индекс на цветопредаване, така че винаги ще виждате дома си такъв, какъвто сте свикнали да го виждате на дневна светлина.


Ултра ефективна крушка

Най-икономичната крушка от марката Philips до момента е Ultra Efficient. Ако търсите наистина икономична и ефективна крушка, това е правилният избор за вас.


Защо Ultra Efficient е една стъпка напред в сравнение с LED крушката? 

  • Има почти една трета от консумацията на енергия и спестява 60% енергия в сравнение с класическата LED крушка.
  • Спестява ви пари благодарение на по-ниската консумация на енергия.
  • Средният ѝ живот достига до 50 000 часа (три пъти повече от живота на класическа LED крушка).
  • Екологична е (намалява въглеродния отпечатък и ограничава количеството материални отпадъци).


 Philips Hue смарт крушка

Други енергоспестяващи опции, които ще ви помогнат да пестите енергия, включват интелигентни крушки Philips Hue. Освен факта, че лампите консумират по-малко енергия, когато са димирани, техните предимства са най-вече в автоматизацията. Благодарение на интуитивното смарт осветление никога няма да ви се случи да забравите да изключите осветлението, когато излизате от дома си. Philips ще ви подкрепи във вашето енергоспестяване. И сам изключва осветлението.Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и