сравнение
Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Пазарувайте без притеснения

Относно покупката

Мирела

Не сте сигурни при поръчката, че поръчаните стоки са правилните? Или вече сте закупили и сте установили, че бихте искали различен цвят на лампата, различна форма? Или открихте в нашия електронен магазин осветление, което ви харесва повече? Всичко може да бъде решено и с радост ще направим това за вас.

Пазарувайте без притеснения

Лесно и безопасно пазаруване. Можете да изберете осветление от комфорта на вашия дом в много ясни категории. Ще намерите осветителни тела за всяко помещение в много варианти. Също гарантираме най ниската цена на пазара, така че, при нас ще купите наистина изгодно. А ако поръчаните продукти не ви харесат? Можете да ги върнете в рамките на 60 дни от получаването..


Възможност за връщане на стоки в рамките на 60 дни 

Ако сте закупили като физиюеско лице за лични цели, като клиент (потребител) имате право да върнете поръчаните стоки в рамките на 14 дни след доставката. При нас това става много просто и също така удължаваме този период за вас на 60 дена, следователно, не е нужно да се притеснявате, че ще направите неподходящи покупки. Достатъчно е да попълните формуляр за връщане на стока и да изпратите продуктите заедно с попълнения формуляр до адреса на фирмата ни: Post ONE/Packeta, ID 91755874, Челопешко шосе 14, 1839, София. За повече информация как да върнете стоката, вижте тук.
  

Връщаме парите веднага 

Връщаме парите веднага след получаване на върнатите продукти. Как ще разберете, че стоката сте я върнали в ред? Веднага след като бъде получена от нас, ще получите информационен имейл, където всичко ще бъде посочено. Така че, наистина няма от какво да се притеснявате, остава само да започнете с приятните и безгрижни покупки.


Ако все още не сте сигурни относно избора на продукти или процедурата за закупуване или връщане на стока, не се колебайте да се свържете с нас контакт, ще се радваме да ви помогнем.

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

+359 92 919019(Пон-Пет, 09-16 ч.)

Попитайте ни
 
    


Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и