Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Пазарувайте без притеснения

Относно покупката

Не сте сигурни при поръчката, че поръчаните стоки са правилните? Или вече сте закупили и сте установили, че бихте искали различен цвят на лампата, различна форма? Или открихте в нашия електронен магазин осветление, което ви харесва повече? Всичко може да бъде решено и с радост ще направим това за вас.

Пазарувайте без притеснения

Лесно и безопасно пазаруване. Можете да изберете осветление от комфорта на вашия дом в много ясни категории. Ще намерите осветителни тела за всяко помещение в много варианти. Също гарантираме най ниската цена на пазара, така че, при нас ще купите наистина изгодно. А ако поръчаните продукти не ви харесат? Можете да ги върнете в рамките на 60 дни от получаването..


Възможност за връщане на стоки в рамките на 60 дни 

Ако сте закупили като физиюеско лице за лични цели, като клиент (потребител) имате право да върнете поръчаните стоки в рамките на 14 дни след доставката. При нас това става много просто и също така удължаваме този период за вас на 60 дена, следователно, не е нужно да се притеснявате, че ще направите неподходящи покупки. Достатъчно е да попълните формуляр за връщане на стока и да изпратите продуктите заедно с попълнения формуляр до адреса на фирмата ни: ECONT/PACKETA (COLETARIA.RO) Office ECONT RUSE DRUZHBA RUSE 7000, Vasil Levski 4, Bulgaria. За повече информация как да върнете стоката, вижте тук.
  

Връщаме парите веднага 

Връщаме парите веднага след получаване на върнатите продукти. Как ще разберете, че стоката сте я върнали в ред? Веднага след като бъде получена от нас, ще получите информационен имейл, където всичко ще бъде посочено. Така че, наистина няма от какво да се притеснявате, остава само да започнете с приятните и безгрижни покупки.


Ако все още не сте сигурни относно избора на продукти или процедурата за закупуване или връщане на стока, не се колебайте да се свържете с нас контакт, ще се радваме да ви помогнем.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и