Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Отказване от договора за покупка

Относно покупката

Мирела

Формуляр за връщане или замяна на стоката в законоустановения 14-дневен срок.

Уважаеми клиенти, 


aко пазарувате за лични цели като физическо лице, потребител (не сте фирма и не сте включили в поръчката си идентификационния си номер или номера на ДДС), тогава като клиент (потребител) имате право да върнете стоката в рамките на 14 дни от получаването ѝ, без да посочвате причина.


Какво да правим в този случай?

 

Изтеглете формуляра за връщане от ТУК

Отворете го, принтирайте и попълнете. (Ако е необходимо, попълнете, преди да го принтирате). Стараем се този формуляр да е наличен и в пратката при всяка поръчка, ако го намерите в кашона, не е нужно да го принтирате от тук.


Поставете попълнения и разпечатан формуляр в пакета, в който връщате стоката.

Стоката трябва да бъда неизползвана, опакована в оригиналната опаковка, неповредена, подходяща за препродажба. Пакетът трябва да съдържа всички оригинални аксесоари.


Изпратете пакета на адрес:

 

Econt/Packeta (COLETARIA.RO), ID 91755874, Офис ЕКОНТ РУСЕ-ДРУЖБА, РУСЕ 7000, бул. Васил Левски 4, България.


Слънчевите панели и стоките на палети не се приемат на този адрес за връщане. Свържете се с отдела за поддръжка на клиенти, който ще организира връщането.


Това не е адрес на фирмата ни, а адрес на партньорите ни за доставка и куриерски служби. От там пратките се препращат към нас до Чехия, където след обработване на пратката веднага изпращаме нов продукт или възстановяваме дадената сума.


Молим да не изпращате с наложен платеж!

 

Ако горните условия не се спазят, възможността за връщане на стоката може да не бъде призната.

 

 

Доброволно предоставено право за връщане в рамките на 60 дни от получаване на стоката:

 

В допълнение към горепосоченото законово право на връщане, ние доброволно предоставяме 60-дневна възможност за връщане. Договора за покупка можете спокойно да бъде прекратен и след изтичане на 14-дневния срок от получаването, като ни върнете стоката в рамките на 60 дни от получаването и (срокът започва в деня след доставка на стоката) ако стоката е в оригиналната си опаковка, цяла, не е използвана или повредена и не става дума за продукт, оправен индивидуално по желание на клиента. Навременното изпращане е достатъчно за спазване на крайния срок.

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и