Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Открийте смарт осветлението Ledvance Smart+

За марките

Хората винаги трябва да се чувстват щастливи у дома. Затова е нужно да оборудвате дома си удобно, така че да имате възможно най-голям комфорт. Ledvance Smart + смарт осветителните тела ще ви помогнат с това.

Марката Ledvance е на пазара чеве много години. Историята ѝ започва преди 100 години. Това и големите ѝ усилия да се придвижват напред гарантират лидерска позиция на пазара в сверата на лампите и източниците на светлина. Успехът ѝ се основава на 3 главни стълба: стремеж към съвършенство, измисляне на нови неща и взаимно доверие. Главният ѝ фокус се забелязва и в името ѝ. Това е осветление с LED технология. За да направи живота на всеки свой клиент възможно най-приятен, компанията се фокусира славно върху смарт осветлението.


Смарт лампи Ledvance Smart+

Времето и техническият прогрес постоянно се движат напред. Този производител, който непрестанно следва новите тенденции в сферата на LED осветлението и смарт домовете, също знае много за тях. Той предлага най-добрите и най-съвършените смарт лампи за вашето удобство. В днешно време вече не е необходимо постоянно да ставате, за да включвате или изключвате лампите. Ledvance Smart+ ви предлагат продукти, с които това може да се осъществи от комфорта на дивана ви или дори дистанционно, докато сте на почивка. Можете да ги управлявате или със смартфон, или дори с гласа си. В предложението на смарт лампи Ledvance Smart+ ще откриете различни видове интериорни лампи, които пасват на всяко модерно жилище. Можете да регулирате яркостта и цветовата температура. Техните RGB модули ви позволяват да избирате от 16 милиона цвята. Можете винаги да избирате цвят според настроението си. Така че ако търсите смарт лампи или аплици, Ledvance Smart+ ще ви даде това, за което сте дошли. 


Смарт крушки Ledvance Smart+

Ако сте решили да замените старата си лампа за нова смарт лампа, открива ви се чудесна възможност. Но ако не искате да сменяте цялата лампа, а искате само предимствата на смарт лампата, можете да се насочите към смарт крушки Ledvance Smart+. С тях ще етрябва само да махнете старата крушка и да я смените със смарт такава. Така ще можете да избирате температурата или светлинния интензитет, цвета, за който сте в настроение и всичко това от комфорта на дивана ви.Екстериорни лампи Ledvance Smart+

Вече имате смарт интериорно осветлениеами екстериорното? Да, можете да се наслаждавате на лукса и да управлявате осветлението в градината от комфорта на екстериорния си стол. Можете да избирате от различни видове смарт екстериорни лампи. От екстериорна лампа или аплик до спот. Техните предимства са същите като на интериорните лампи. Това означава голяма селекция на цветове, температура на светлината и всичко може да се управлява дистанционно.Смарт лампите Ledvance Smart+ могат да се настройват различно от разстояние, дори извън дома ви. Така че ако искате да изпитате лукса и комфорта от дистанционното управление на осветлението и същевременно интериора и екстериора ви да изглеждат добре, лампите Ledvance Smart+ ще ви предоставят всичко това. А и са на страхотни цени.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и