Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Интериорно осветление

Vendor 1
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Интериорно осветление от Ledvance+


Искате ли да създадете съвсем нов вид Смарт осветление? Запознати ли сте с доставчиците на Смарт осветление за дома? В тази селекция, имате възможност да разгледате вътрешно осветлние от Ledvance+, които са с гарантирани качество и надеждност. Смарт лампите са оборудвани с Лед крушки, които могат да бъдат регулирани от приложение и нагласяне на автоматичен режим чрез гласова команда. Смарт крушките се използват все по-често от повече домакинства. Ако ви интересуват и друг тип Смарт осветителни тела, можете да разгледате нашите Смарт лампи от Phillips Hue, Nedis и много други в нашия онлайн магазин.


Открийте качествени Смарт лампи произведени от Ledvance+, които са с гаранция от 5 години, а при покупка над 150лв. получавате безплатна доставка до вашия адрес.


Специално за вас можем да доставим Лед димируема лампа за таван на достъпни цени, която съдържа Смарт технологията на Ledvance+. Този тип таванни Лед лампи предлагат многобройни функция, качество и нисък разход на електричество. Вземете си Смарт лампи за таван от нов вид интериорно осветление. Ние можем да ви предложим и други артикули от същия доставчик, като уникални Смарт крушки, Лед ленти и външно осветление


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и