Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да изберем детски полилей?

Осветление за детска стая

отговори:

Правилното осветление на детската стая е плафон или полилей. Подходящо е също така да закупите аплик или лампа за ориентация.

Полилеи, които забавляват 

Със сигурност детските лампи са съществена част от детската стая, но ще ги използвате повече, когато детето ви порасне и започне да учи и чете. Първо трябва да помислите за централното осветление. За помещения с по-ниски тавани препоръчваме ниски повърхностни плафони, които се монтират директно на тавана. Спотовете също са подходящи за по-ниски тавани. И двата вида осветителни тела се предлагат в различни цветове и форми.

 

Детските полилеи също са много популярни. Те са във формата на самолет, кола или различни животни. Какъвто и тип да изберете, винаги предпочитайте дифузна светлина, която трябва да бъде с достатъчна интензивност. Детето прекарва в стаята понякога дори и цял ден, така че е необходимо осветлението да не разваля очите му. За по-малките деца и бебетата внимавайте да не избирате твърде директно осветление.

Имайте предвид, че е трябва също така да инсталирате източник на светлина в осветителното тяло. LED крушките са много популярни, защото са много икономични и могат да светят в различни цветове, което ги прави много приятни за децата.

     

Светеща играчка за ориентация

В детската стая ще намери своето място и един аплик. Родителите могат да го използват при смяна на памперса, когато бебето няма да се събуди напълно като при главното осветление. Дори и при аплиците е възможно да избирате от най-различни видове.

Ако вашето бебе се страхува от тъмното, препоръчително е да закупите в стаята така нареченото осветление за ориентация, което може да свети леко през цялата нощ или да светне само при движение.

     
 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и