Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Лампи за повърхностен монтаж

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Лампите за повърхностен монтаж са едни от най-често търсените и се предлагат в големи разновидности в нашия магазин


Лампите за таван могат да бъдат използвани за вътрешно и външно осветление. Таванните лампи за повърхностен монтаж се предлагат в голяма гама спрямо дизайн, форма и големина. Всичките лампи за повърхностен монтаж са с купол, който спомага рапръскването на светлината. Много от тези лампи могат да бъдат лесно оборудвани с различни видове LED крушки, смарт или димируеми крушки


В този раздел ще откриете LED лампи за таван, които се монтират по същия начин като стандартните, но LED технологията на пазара е доста по-ефиктивна. Крушките с нажежаеми жички вече са спрени от производство и затова в нашия магазин ще откриете осветителни тела за хол или спалня с нов вид осветление. LED лампите за таван с дистанционно могат да ви осигурят пълен комфорт, за да можете да ги управлявате доста по-лесно.

 

Тези осветителни тела могат да бъдат и от типа лампи за навес или външнен монтаж, като можете да ги използвате пред входа, алеята или в градината си. По този начин, ще можете да се оборудвате с нови лампи за повърхностен монтаж като част от екстериорното осветление. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и