Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Градинско осветление

Екстериор

отговори:

Изберете от нашето предложение за градинско осветление и направете дългите летни нощи във Вашата градина по-приятни или бъдете по-щастливи, като гледате новоосветената си градина.

Сега имате идеалната възможност да осветите градината си, за да се насладите на гледката към нея и на моментите, прекарани в нея дори след залез слънце. Правилно подбраното и поставено градинско осветление ще добави красота към градината и ще улесни ориентирането Ви вечер. Осветяването на всички Ваши градински пътеки с екстериорни лампи ще ги направи по-безопасни. Благодарение на по-високата IP защита, градинското осветление е силно устойчиво на неблагоприятни метеорологични условия като замръзване, дъжд, сняг и вечерна и сутрешна мъгла. С градинското осветление можете да осветите околностите на градинското езерце, храсти, дървета и скали, с което те ще придобият приятен нов щрих. Ще Ви преведем през нашата оферта за екстериорни лампи и ще добавим нашите съвети за дадена категория.

Соларни, LED или със сензор?

С градинското соларно осветление ще спасите околната среда. Не се нуждаете от захранване за лампите, защото соларната лампа събира слънчевата светлина през деня и я преобразува в електричество. Монтажът на лампата е лесен, просто трябва да я поставите на място, където ще има достатъчно слънчева светлина и е готова. Не е необходимо да свързвате никакви кабели или проводници. Можете да прочетете повече за Соларните лампи в нашата статия.Но пътят към Вашата цъфтяща и блестяща градина далеч не е приключил със соларните лампи. Освен тях, LED екстериорното осветление е друг възможен отговор на въпроса как да оборудвате градината си с качествени, но в същото време енергоспестяващи продукти. Бихме могли да пишем дълго за предимствата на LED лампите пред класическите. Така че накратко, поне седем основни предимства:


1) Спестявате пари. Разходите Ви ще спаднат с до 90% в сравнение с класическите лампи.

2) Издържат дълго време. До 50 пъти по-дълго, отколкото сте свикнали.

3) Светят незабавно на 100%. При включване LED лампата свети незабавно с пълна мощ.

4) Устойчиви са на вятър и дъжд. Благодарение на издръжливостта си са идеални за градината Ви.

5) Не е нужно да се страхувате от тях. Минимализират риска от токов удар. 

6) Зелени са. Няма да откриете никакви вредни субстанции в тях. А когато животът им приключи, можете да ги рециклирате. И те пе продължат да служат. 

7) Богат асортимент в нашия онлайн магазин. Прочетете повече в редовете по-долу. 


Добрата новина е, че въпреки че асортиментът в нашия електронен магазин е наистина богат, отделните категории са подредени така, че да не се изгубите в тях. Бихме искали да Ви дадем няколко съвета за продуктите. Като тази (и не преувеличаваме) красива LED лампа от марката Brilagi. Енергоспестяващата крушка, която е вътре, лесно съчетава класическата крушка с нейната мощност. Ако искате Вашата морава да прилича на тази на стадионите на английската лига дори посред нощ, тогава имаме категория LED екстериорни прожектори за Вас. Те са не само практични и безопасни, но и умерено осветяват околността. Екстериорните лампи за алея за паркиране са точно такива.Вписват се най-добре в градината. Време е за екстериорни лампи със сензор. Предпочитате тези, които използват LED технология или харесвате повече соларните? Надеждни и в най-добрия смисъл удобни. Дори няма да се налага да протягате ръка, за да ги включвате, докато минавате покрай тях. Бихме могли да напишем романи за тяхнята употреба. Но ще бъде по-добре, ако ги погледнете и се уверите сами. Въпреки това, нашият бестселър има всички активи, за които можете да се сетите. Той е LED и соларен, включва също и сензори за движение и за здрач. Няма нищо по-лесно от това да се задоволиш с най-доброто.

Поглезете градината си и тя ще Ви възнагради през деня и нощта.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и