Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Декорация за вашата градина

Външно осветление на дома

Важна е не само практичната страна на осветлението. Вашата градина също трябва да бъде правилно украсена.

Външното осветление е неизменна част от вашата градина и външни пространства. Необходимо е обаче да не забравяме освен практическата страна и естетическата страна. В крайна сметка, външното осветление е първото нещо, което всяко посещение ще видите, когато се приберете.

Открити места за сядане или тераса

Ако имате тераса, беседка или подобни места за сядане на открито, трябва това пространство да е добре декорирано. Това означава - не слагайте само обокновенна лампа тук, защото няма да е достатъчна . Различни външни гирлянди ще създадат съвсем различно впечатление от това място. Висящите лампи могат да изглеждат много вкусни и интересни.

Други външни осветителни тела, които клиентите обичат да декорират беседки или тераси, са различни соларни гирлянди и подобни видове осветителни тела. Тези светлини често се използват за Коледа, но не само. Днес е различно. Този тип осветителни тела са много популярни дори сега, през летните месеци. Ако го окачите добре, може да изглежда наистина красиво. Дори такава чаша вино или седене с приятели ще придобият съвсем различно измерение.


Соларни светлини за вашата градина

Други осветителни тела, които могат да се използват за меко осветление, но също и за тези декоративни цели, могат да бъдат различни соларни осветителни тела. Много от тях са директно с щифт, който просто вмъквате там, където осветителното тяло ще ви подхожда най-добре. Някои просто поставяте на мястото им. Ако купите повече от тях, ще ги поставите по алеята, цялото ще изглежда наистина интересно. Освен това, ако отглеждате цветя или имате алпинеуми, ще оцените и различните мотиви на животни, джуджета или слънчеви светлини с различни цветове.Осветление около басейна

Тези от вас, които имат щастието да имат собствен басейн в градината за лятно освежаване, могат да създадат уютно и приятно пространство и около него. Различни соларни или градински лампи ще бъдат многокрасиви у тук. Ако изберете осветително тяло с наистина висока IP защита, което е подходящо и за вода, то може да бъде поставено директно в басейна. Но обърнете внимание за кое осветително тяло е подходящата защита. Не всяка външна светлина може да бъде поставена директно във водата.


Така че не забравяйте да осветите приятно и хубаво градината и другите открити площи. Това е първото нещо, което всеки ще види, а също и първото нещо, което ще видите, когато се върнете у дома.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и