Вход
Levý banner
Pravý banner
MENU
сравнение
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Светещи гирлянди

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

В нашия магазин можете да разгледате различна селекция от светещи гирлянди в различни цветове, форми и дължина


Светещите гирлянди са едни от най-предпочитаните осветителни тела за украса. Използват се светещи гирлянди за елха, които са ни добре познати по празниците. Също така, разполагаме и с нови външни светещи гирлянди, които могат да бъдат част от вашето екстериорно осветениеСветещите гирлянди за открито могат да преобразят вашия двор или градина - чрез комбинация с нашите градински лампи, градински лампи със сензор или прожектори ще създадете уникално външно осветление. Ако решите да използвате LED крушки, ще успеете едновременно с това да спестите и от разходите на енергия. 


Открийте невероятни светещи LED гирлянди, които са по-издръжливи, по-ефикасни и ще ви свършват много добра работа за осветление. Можете да намерите и светеща соларна гирлянда, която да се зарежда през деня, а да свети през нощта, без да консумира от вашата енергия. 


Светещите гирлянди са популярни най-вече през зимните празници, но все повече домакинства се възползват от тях, защото осигуряват наистина атрактивно външно осветление. В този раздел можете да разгледате всякакви вариации на светещи гирлянди, а в други да си изберете и соларно осветление за градина, екстериорни колони и контакти и други екстериорни аксесоари.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и