Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Димируеми спотове

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Вече разполагаме с нов вид димируеми спотове за интериорно и екстериорно осветление, доставено специално за вас


Искате ли да си насочите осветлението у дома и да реулирате светлината? Тогава, димируемите спотове са точно това, от което имате нужда. Димируемите спотове могат да ви снабдят с приятна светлина за четене или да доставят осветление до нужните места в помещението. Те могат да бъдат контролирани от разстояние чрез дистанционнo управление. Нашите димируеми спот лампи са подходящи за почти всяко помещение. Вече предлагаме димируеми спотове за коридор, хол, баня. Димируемите спотове могат да се използват и за външен монтаж. Вече имате възможност да изберете и някои от нашите димриуеми настолни лампи, които са изключително удобни при работа, или димируеми лампиони за допълнителен комфорт.


Открийте невероятни отстъпки на някои от димируемите спотове за дома ви и се снабдете с допълнително осветление, което да обогатява дома ви. Можете да откриете всякакви промоции в нашия раздел седмични намаления.


Вече предлагаме и димируеми LED спотове, за да можете да намалите значително разходите за електричество. В този раздел ще откриете изключителни димируеми LED спотове, а в друг можете да разгледате и стандартно спот осветление или спот аплици. Нашата богата гама от осветителни тела ви дава шанса изцяло да преобразувате интериорното си осветление или да добавите смарт осветление във вашия двор или градина. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и