Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Винтидж лампиони

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Създайте нова атмосфера във вашия дом, чрез нашите винтидж лампиони


В нашия онлайн магазин ще намерите пълна гама висококачествени винтидж лампиони за всяко жилище и всеки дом. В тази категория сме ви представили голямо разнообразие от ретро лампиони, които да ви зарадват с нов спектър светлина и различен тип лампа за четене. Те могат да бъдат оборудвани с с Лед крушки или Смарт крушки, за да можете да  се насладите на автоматичен контрол, регулируеми светлини и много други функции. 

Всички винтидж лампиони, които предлагаме са създадени в различен стил и посока на осветяване. Можете да откриете някой от винтидж лампионите за хол или кухня на по-добри цени, благодарение на нашите седмични промоции. Разгледайте нашите осветлителни тела от винтидж стил и направете правилния избор за вашия интериор.

В този раздел ще откриете изключителни винтидж подови лампи, които да ви помогнат да обогатите интериорното си осветление и да създадете зашеметително осветление у дома. Стоящите винтидж лампиони са изключително удобни за четене, а за по различен вкус предлагаме и дървени лампиони,  селски лампиони и дори сензорни лампиони, за да спесите от месечните разходи на енергия. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и