Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Sylvania

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Sylvania

Производителят SYLVANIA, намиращ се в Будапеща, Унгария към момента, е основан през началото на 20 в в американския град Бостън. Компанията е водеща марка на Feilo Sylvania Group, притежавана от Shanghai Feilo Acoustics. Осветителните тела се произвеждат в Белгия, Германия, Франция и в Обединеното Кралство вече повече от 100 години. Поради опита за повече от век с лампи и осветителни тела, тя е един от водещите световни доставчици на потребителско, професионално и архитектурно осветление. Компанията проектира, произвежда и инсталира решения за осветление и освен това модернизира отделни процеси от технологична гледна точка.


Предимството на този производител е познанието за енергийно ефективни решения, свързани с LED и IoT, които могат да Ви спестят пари в дългосрочен план. LED лампите и крушките на SYLVANIA ще променят интериора Ви до неузнаваемост и ще осветят пътя на бизнеса Ви. През последните няколко десетилетия компанията е използвала познанията и експертизите на стотици сложни осветителни проекти, от компании до зашеметяващи градски пейзажи. Компанията отговаря на най-строгите международни стандарти за качество ISO 9001. Тя има акредитирани измервателни лаборатории, които Ви позволяват да управлявате процесите и Ви гарантирависоки стандарти и отличие. Продуктите и решенията се използват с широка гама приложения, включително логистика и индустрия, офиси, търговия, здравеопазване, музеи и галерии, образование и жилищнисгради.

Най-важните клиенти включват: Музеят по дизайн, Хотел Hilton в Будапеща, Volvo, Pod, Euler Hermes Real Estate, Bouscat Municipality, Luxaviation Group, Loyn & Co, театър Bahrain, Nanpu Bridge, London Wall, замъка Daiza Castle и много други.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и